Değerli üyelerimiz dernek aidatlarında ödemelerinizi zamanında yaptığınız için teşekkür ederiz. Aidat ödemelerini 6 aydan daha fazla ödemeyen üyelerimiz Tüzük gereği dernek üyeliğinden düşürülecektir.
İlkadım Çanakçı Köyü Hakkında
Derneğimiz Hakkında
Duyurular

Çanakçı Köyümüzü en iyi şekilde tanıtımını yapmak ve bir takım ihtiyaçlarını karşılamak için kurulmuş olan derneğimizin faaliyetlerine devam etmekteyiz.

Öncelikle dernek faaliyetlerimizden haberdar etmek ve köyümüzün tanıtımını daha çok insana ulaşması için www.canakciyarder.org İnternet adresini faaliyete geçirerek önemli bir attığımızı düşünüyorum.

Bilindiği gibi internet sitesinin dünya genelinde haberleşme adına ve tanıtım adına büyük bir önemi bulunmaktadır. Bu vesileyle tüm faaliyetlerimizden hem gurbetteki köylülerimize hem de bizi uzaktan ve yakından tanıyan herkesi haberdar edeceğiz.


Hava Durumu
İstanbul Hava Durumu
Etkinlik Takvimi
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD  
EURO  
       
Özlü Sözler
Derya büyüktür ama herkes kabı kadar alır
Sponsorlarımız
   Resmi büyüt -- Web sitesine git



Anket
DERNEK OLARAK PİLAV GÜNÜ DÜZENLEYELİM Mİ
 
Sitemizi Tavsiye Ediniz
Sitemizi arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz memnun kalırız.
 
  
Alkışlar Furkan’a!
 
 

Alkışlar Furkan’a!

16 Mart 2014 Pazar 10:01

Geçen haftayı Bay geçen Samsunspor, özellikle üst sıraların puan kaybetmeden bu haftaya başlamalarının yanı sıra gündüz oynanan maçta da Balıkesirspor-Ankaraspor maçının berabere bitmesini de avantaja döndürmek için sahaya çıkacaktı.

Bucaspor ilk yarıda yaşadığı sıkıntılardan sonra bu yarıda aldığı puanlar ve galibiyetlerle de dikkat çekmişti. Geçen hafta sahasında mağlup olmasıyla küçükte olsa play-off umutlarını yitirmişti. Düşme korkusu da yaşamayan Bucaspor ligin en rahat takımlarından. Buna rağmen yine de bizim için ciddi bir rakipti. Maçta da bunu iyiden iyiye hissettik.

Taraftarlarımızın maça olan ilgisini belirtmeden geçemeyiz. Hem stat doluydu hem de 90 dakika boyunca sürekli tezahürat ile takımlarını ayakta tutmaya çalıştılar. Maça müzmin sakatlardan yoksun başladık. Soner, Atilla, Musa Sinan bunlardan en önemlileriydi. Hele de kalecilerin durumu bizi oldukça düşündürüyordu.

Rakip takımda da hatırı sayılır derecede eksik adamları vardı. Ancak maç sahada oynanıyordu! Bizim için önemli bir üç puan mücadelesi olacaktı. Sahada daha tecrübeli takım görümünde olsak da bu sadece avantajdı bizim için. Ancak maçın kazanılmasında önemli bir etkendi bizim için.

Maça biraz olsun hızlı başlasak da rakip erken dengeyi kurdu ve uzun sürede oyun üstünlüğünü ele aldı. Daha ilk dakikada verilen ofsayt tartışmalıydı. Ekigho rakibin hizasında gibiydi. Bununla birlikte Adiloviç’in indirdiği topa Musa kötü vurunca mutlak golden olduk.

Rakip Bucaspor, oyunu dengeledikten sonra ayağa daha çok top yapıp defans arkasından toplarla pozisyon üretmeye çalıştı. Bunlarda da başarılı olduğu anlar olsada kalecimiz Furkan zamanlamasıyla engellemeyi bildi.

Bu dakikalarda da ki ilk 25 dakikada, topa daha çok hakim olan taraf rakipti. Hareketli ve genç futbolcularla tam gollük pozisyonlar olmasa da yüreğimizi ağzımıza getirdikleri anlar oldu. Genç Recep Niyaz 24. Dakikada fantastik vuruş denemese mutlak gollük bir pozisyondu.

İşte bu anlarda enterasan bir ofsayt-gol tartışması yaşandı uzun süre. Pozisyonun başlangıcında oyunu devam ettiren yardımcı hakem, Ekigho’nun attığı golde pozisyonda olan Umar’a ofsayt bayrağını kaldırdı. Orta hakem önce golü iptal etti. Sonra, orta hakem itirazlarla birlikte yardımcı hakem’in yanına gelip ona “Umar’a dokundu mu?” diye sorusuna “dokunmadı!” cevabı alınca kararını değiştirerek orta alanı gösterdi ve golümüzü verdi.

Bu tartışmalar arasında verilen golden sonra seyircilerde gecikmeli bir gol sevinci yaşamış oldu. Karar bana göre doğruydu. Hatırlarsanız sık sık belirtiyorum. Bu takım hakem hatalardan çok çekti çok! En azından bu kararda muzdarip olmaktan kurtulduk.

Golden sonra oyunu dengeledik. Daha çok kalede göründük. Ancak rakipte korkusuzca gelmeye devam etti. Bu anlarda yine hem defans bloğu hem de Furkan golleri önledi. Ancak şunu belirtmem gerekir. Maçın 36. dakikadın da günün başarılı ismi Canberk Hakem’e yardımcı olabilirdi. Çünkü kendisine çarpan top normalde kornere gitmişti. Ancak hakem aut verdi. Canberk’e yakışan da centilmenlik yapmak olacaktı.

Dakikalar 39’u gösterdiğinde Canberk uzaktan çok düzgün bir şutu vardı. Bu top kaleciden dönmesiyle Umar topu ağlara göndermekte zorlanmadı ve farkı 2’ye çıkardı. İlk yarının sonlarında da Musa mutlak pozisyondan yararlanamadı.

İkinci yarıya gole yakın başladık. Ancak Musa’nın çapraz vuruşu auta gitti. Dakikalar ilerledikçe rakip yine oyun üstünlüğünü ele aldı. Özellikle Furkan’ın başarılı kurtarışlarını izledik. 54’de Önce Emre’nin sonra da Recep’in vuruşunda, 56’da yine Emre’nin, 58’de Mehmet’in, 66’da Emre’nin gollük vuruşunu kornere, 89 da ise Recep vuruşunda yine başarılı kurtarışlara imza attı genç file bekçisi.

Evvela Allah (c.c) nazardan muhafaza buyursun. Hakikaten endişelendiğimiz bir maçta kendisinden çok öte bir başarıya imza attı. Kaledeki soğukkanlı duruşuyla herkesi mest etti. Başarılı kalecimiz Soner’in yokluğunu görev aldığı süre zarfında güzel bir performans sergiledi. İnşaallah Ankaraspor maçında da bu performansı devam eder.

İkinci yarıda birde Recep’in son dakikalarda serbest atıştan dönen topu vardı. Biz ne yaptık bu yarıda sadece maçı bitirmeye çalıştık. Biraz olsun girdiğimiz pozisyonları da gol yapmayı beceremedik. Son topları cömertçe harcadık. Arif oyuna girince bir iki defans arkasına attığı topları da gole çeviremedik.

Umar çok çalıştı. Ekigho zaman zaman sahadaydı. Adiloviç sahada çok etkili olamadı. Onu da gol vuruşu için gerekli paslar atamadık. Orta alanda yine Musa çok çalıştı. Adnan vasatı zorladı ama istek ve arzusu memnuniyet vericiydi. Taha orta alanda gizli kahramanlardan olmaya devam etti. Aslında iyi oynamadığımız ve biraz da aranın verilmesiyle konsantrasyon eksiliğimizin bariz belli olduğu maçtan galip gelmek çok önemliydi.

Sahada mücadele anlamında problemimizin olmaması sevindirici olandı. Ancak böylesi dağınık görüntü her takım karşısında tutmaya bilir. Haftaya Ankaraspor ile önemli bir deplasman maçı oynanacak. İnanıyorum ki bu dağınık görüntüden daha farklı bir takım izleyeceğiz.

Tüm takımı ve yönetimi tebrik ediyorum. Süper Lig yolunda önemli bir adım daha geçilmiştir. Hakikaten ilginç bir lig oynuyoruz. Düşünün bir kere üç sezon önce çıktığımızda 58 puanımız vardı. İlk ikiden çıkmıştık. Şimdi ise 52 puandayız ve geriye kalan 8 maçımız var. Her zaman belirttiğim gibi bu yıl farklı bir PTT 1. Lig izliyoruz.
kaynak:haberexen

41_b.jpg Okunma Sayısı: 1123



Yazdır

 

 DİĞER HABERLER





















facebook twitter youtube
Üye Giriş Paneli
E-posta:    
Şifre:        
Şifremi unutum
Başkan'ın Mesajı

HAYIRLI OLSUN


Son Eklenen Video
  Babalar günü

  Tüm videolar için tıklayınız.

Köşe Yazıları
Güzel Günlerimiz Hep Böyle Olsun
Başkan
Sevgili üyelerimiz 11 ayın sultanı olan Ramazan ayı bitti. Bayramı da yaşadık.......

GÜZEL ŞEY BUNLAR
SEYİT AHMET COMART
Dernek kelimesinin terim olarak karşılığı "Belirli ve ortak bir amacı......

HEDEF NE OLMALI ?
İBRAHİM DOĞDU
Samsun İlkadım ÇANAKÇI KÖYÜ YARDIMLAŞMA & DAYANIŞMA derneğinin KURULUŞ amacı T...

Son Ziyaretçi Yorumları
Tolga Özgan
Güzel bir paylaşım sitesi emeği geçenlere tesekkurler


hakan uslu
Emeği gecen herkese teşekkürler. Köyümüzü, köylümüzü sevelim.Bir olalım, birlik olalım.Kırıcı değil yapıcı olalım. İyi ki varsınız.


ilknur kara
tebrik ederim bu basarıda katkısı olan herkese teşekkürler



Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.

Günlük Gazeteler
Yararlı Linkler
- T.C. Kimlik numaranızı öğrenin
- Anadolu Ajansı
- Arabanızın Vergi Borcunu Öğrenin
- Kosgeb
- SSK Gün Dökümü
- Ne Zaman Emekli Olurum
- Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müd.
Sponsorlarımız
   Resmi büyüt -- Web sitesine git



Dosya İndirme Panosu
- Burs Başvuru Formu
- Asgari Geçim İndirim Formu
- Kaza Tespit Tutanağı
- Şifalı Bitkiler Sözlüğü
- İş Sözleşme Örneği
- Yıllık Faaliyet Formu Örneği
- Sağlık Sigortası Tazminat Formu